foto-galoukidz

GalouKidz

GalouKidz is hét kinderkoor in Gulpen en ondanks de jonge leeftijd van de vereniging is het enthousiasme er niet minder om. GalouKidz bestaan inmiddels 5  jaar en staan regelmatig op het podium tijdens vele optredens en concerten. GalouKidz willen met plezier en enthousiasme leuke muziek maken en de leukste vereniging voor kinderen zijn. Wie éénmaal een concert van GalouKidz heeft gezien zal dat enthousiasme meteen herkennen.

Tijdens vele optredens wordt het koor versterkt met enkele bandleden op keyboard en drums.

De meeste kinderen vinden het zo leuk dat ze liever nooit meer weggaan bij de GalouKidz. Als dat moment dan toch aangebroken is dan is er altijd een alternatief bij Jongerenkoor Galou.

De GalouKidz worden regelmatig uitgenodigd voor grote en uitbundige concerten, georganiseerd door Jongerenkoor Galou. Jongerenkoor Galou en GalouKidz zijn één grote club en dat biedt een hoop voordelen. Zo stonden beide verenigingen voor 4 volle zalen in een eigen musicalproductie: Witte Dreume, Zwarte Pratsj. Méér dan 1.000 mensen zagen de GalouKidz daar op hun best.

De GalouKidz repeteren elke maandag van 15:00 tot 16:00 uur in de sportzaal van Basisschool de Triangel in Gulpen. Ook voor kinderen die na school worden opgevangen door BSO Jambo  is er een mogelijkheid de repetities bij te wonen. Vraag naar de mogelijkheden via info@galoukidz.nl.